Kultatupa on aloittanut uuden vuoden iloisen reippaasti, niinpä  halusimme 
nostaa muutaman asian esille.

Olemme uudistaneet ja uudistamme kotisivumme tähän päivään – löysimme nuoren ja osaavan kumppanin tekemään tämä tarpeellinen työ. Nyt sivusto alkaa olla valmis.  www.kultatupa.fi 

Sitten,  myymälässä Kansankadulla on huipputekniikkaa, energiaa säästävä, säädettävä led-tekniikka valaisee nyt kauttaaltaan asiakasmyyntitilaa, näyteikkunoita sekä työtilaa.  

 Tuotevalikoimamme vain laajenee esim. omaa maahantuontia laatukristalleissa Bohemia jne. eurooppalaiset parhaat valmistajat.

Aito kristallia ei liene pohjois-Suomessa juurikaan tarjolla. Kannattaa siis katsoa aitous. Lahjoihin, muistamisiin ja juhlaruokailuun.

Markkinoilla muutoksia

Alalla on juuri nyt muutoksia Rovaniemellä. Kello- tai koruliikkeen lopetuksesta on ilmoittanut kolme liikettä. Loppuunmyyntiä voi pitää kuusi kuukautta joten kevään korvilla nämä loppuvat. 

  • Helsingissä jo pitkään kirjoilla ollut Timanttiset Konttinen (alun perin Rovaniemeltä)
  • ruotsalaisomisteinen Ur&Pen Revontulessa 
  • ruotsalaisomisteisen Kultajousen kävelykadun myymälä

Jo hyvän aikaa näistä lopettavista liikkeistä on neuvottu ja ohjattu meille Kultatupaan huolto yms. asioissa, kiitos luottamuksesta.

Kunnat ja kaupungit

Olemme toimittaneet ja palvelleet muistamis- ja lahja-asioissa kuntia ja muita yhteisöjä pitkään, myös kuntia ympäri Lapin läänin. Uudessa markkinatilanteessa vahvistamme palvelua ja joustavaa toimintaa vieläkin. Keväällä kerromme lisää.

Kunnille pystymme toimittamaan herkät, särkyvät esineet vaikka perille tilaajan työhuoneeseen tarvittaessa, niin tehdään jo. Lisäksi on helppo sopia itsenäisen ja yksityisen yrittäjän kanssa privaattipalavereita aukioloajan lisäksi, privaatisti. 

Kultatuvasta siis hyviä uutisia !

Hymyilevää ja osaavaa palvelua vastakin, se on meidän juttu

Tuija Ylitervo

Lapin Kultatupa Oy

tuija.ylitervo@kultatupa.fi

016-310 888

Kansankatu 14 96100 ROVANIEMI