Kultatuvan vuosi on kulunut nopeasti ja iloisen reippaasti, niinpä  haluamme 
nostaa muutaman asian esille.

Olemme uudistaneet ja uudistamme kotisivumme tähän päivään – löysimme nuoren ja osaavan kumppanin tekemään tämä tarpeellinen työ. Nyt sivusto alkaa olla valmis.  www.kultatupa.fi 

Sitten,  myymälässä Kansankadulla on huipputekniikkaa, energiaa säästävä, säädettävä led-tekniikka valaisee nyt kauttaaltaan asiakasmyyntitilaa, näyteikkunoita sekä työtilaa.  

 Tuotevalikoimamme vain laajenee esim. omaa maahantuontia laatukristalleissa Bohemia jne. eurooppalaiset parhaat valmistajat -: lisäksi kelloperheemme laajenee entisestään Gant -kellot tulivat meille. Asiakkaamme ottivat ne heti omakseen.

Aito kristallia ei liene pohjois-Suomessa juurikaan tarjolla. Kannattaa siis katsoa aitous. Lahjoihin, muistamisiin ja juhlaruokailuun.

Kunnat ja kaupungit

Olemme toimittaneet ja palvelleet muistamis- ja lahja-asioissa kuntia ja muita yhteisöjä pitkään, myös kuntia ympäri Lapin läänin. Uudessa markkinatilanteessa vahvistamme palvelua ja joustavaa toimintaa vieläkin.

Kunnille pystymme toimittamaan herkät, särkyvät esineet vaikka perille tilaajan työhuoneeseen tarvittaessa, niin tehdään jo. Lisäksi on helppo sopia itsenäisen ja yksityisen yrittäjän kanssa privaattipalavereita aukioloajan lisäksi, privaatisti. 

Kultatuvasta siis hyviä uutisia !

Hymyilevää ja osaavaa palvelua vastakin, se on meidän juttu

Tuija Ylitervo

Lapin Kultatupa Oy

tuija.ylitervo@kultatupa.fi

016-310 888

Kansankatu 14 96100 ROVANIEMI